Yohan Manca

Mes frères, et moi

De 14-jarige Nour woont in een volksbuurt in het zuiden van Frankrijk. Hij staat op het punt een zomer door te brengen vol plagerijen van zijn oudere broers, de zorg voor zijn zieke moeder en een taakstraf schilderwerk.

Terwijl hij bezig is met schilderen in een schoolgebouw ontmoet Nour Sarah, een operazangeres die daar een zomercursus geeft. Het blijkt een ontmoeting die hem helpt ontsnappen aan de oplopende spanningen thuis en uiteindelijk een nieuwe horizon voor hem zal openen.

'Wint je hart met zijn energieke, explosieve boefjes' ★★★ - VPRO Cinema

'Een rauw-realistisch sprookje' ★★★★ - de Volkskrant

Regisseur Yohan Manca
Land Frankrijk
Taal Frans
Ondertiteling Nederlands
Speelduur 109 min
Kijkwijzer

Subtitles

This is the Dutch subtitled version. If you want to see this film with English subtitles, click on the link below.

Dit is de Nederlands ondertitelde versie. Als je deze film wilt bekijken met Engelse ondertiteling, klik dan op onderstaande link.

Voor je bezoek

Openingstijden

Op maandag zijn we voorlopig nog gesloten. Dinsdag zijn we open van 13.00 - 22.00, woensdag t/m zaterdag van 13.00 - 23.30 en op zondag van 13.00 - 20.00

Kassa

Info over tickets, prijzen en kadobonnen vind je op de bezoekerspagina. Vragen? De kassa is telefonisch (070-3656030) bereikbaar op woensdag en vrijdag tussen 14:00 en 15:30 uur. Je kunt ook een mailtje sturen naar kassa@filmhuisdenhaag.nl.

Veilig naar de film

Hoera, we mogen weer naar de film in een gevulde zaal! Bekijk de huidige huisregels en bereid je voor op je bezoek.