Lisa Cortés

Little Richard: I Am Everything

Lisa Cortés exposeert het witwassen van de canon van de Amerikaanse popmuziek in Little Richard: I Am Everything. De documentaire verheldert de zwarte, queer herkomst van rock 'n roll, en stelt de eigenlijke schepper van het genre vast: Richard Wayne Penniman, ofwel Little Richard.

Little Richard: I Am Everything van regisseur Lisa Cortés exposeert het witwassen van de canon van de Amerikaanse popmuziek. De documentaire verheldert de zwarte, queer herkomst van rock ‘n roll, en stelt de eigenlijke schepper van het genre vast: Richard Wayne Penniman, ofwel Little Richard.

'Zoomt gelukkig ook in op fascinerende schaduwzijden' - ★★★★ VPRO Cinema 
'Een mooie, conventionele documentaire' - ★★★★ de Volkskrant
'Associatieve, levendig gemonteerde film' - ★★★★ Trouw 
'Thrilling documentary' - ★★★★ The Guardian

Regisseur Lisa Cortés
Cast Mick Jagger, Billy Porter, John Waters
Land VS
Taal Engels
Ondertiteling Nederlands
Speelduur 101 min
01
02
03

Voor je bezoek

Openingstijden

Van maandag t/m zondag is de kassa van 10.00 tot 22.00 uur open. Ons café is open van 10.00 tot 00.00 uur. Kom dus heerlijk ontbijten, een kop koffie drinken, lunchen of vegetarisch dineren. We kijken ernaar uit!

Kassa

Info over tickets, prijzen en kadobonnen vind je op de bezoekerspagina. Vragen? De kassa is telefonisch (070-3656030) bereikbaar op dinsdag tot en met vrijdag tussen 11:00 en 12:00 uur. Je kunt ook een mailtje sturen naar kassa@filmhuisdenhaag.nl.

Kom eten

Speciaal voor het Filmhuis hebben onze vrienden van Karsten & Kuiper een selectie van heerlijke gerechten samengesteld waarvan je in gezelschap - of alleen - kunt proeven! Verse, lekkere en verrassende smaken van kwaliteit voor een vriendelijke prijs, gezellig in ons filmcafé.