Louis Garrel

L'Innocent

L'Innocent is een verrassende en originele feelgoodfilm van de Franse regisseur en acteur Louis Garrel. De film is een fascinerende mix van komisch drama en romantische actiefilm, met hoofdrollen van Louis Garrel (Le Redoutable) en Noémie Merlant (Les Olympiades).

Als Abel (Garrel) ontdekt dat zijn moeder wil trouwen met een gevangene, kost het hem moeite om deze Michel te vertrouwen. Maar het geluk van zijn moeder gaat boven alles. Samen met zijn beste vriendin Clémence (Merlant) houdt hij de boel in de gaten. Dan blijkt onverwacht dat zijn nieuwe stiefvader niet alleen Abel maar ook Clémence een heel nieuw perspectief kan bieden. Abel leert een heel andere kant van zichzelf kennen. L'Innocent ging in wereldpremière tijdens het Cannes Filmfestival en was de slotfilm van het Tapis Rouge Festival. ‘Een entertainende film met hartverwarmende humor’, aldus De Standaard.

Napraten in het Frans

Hou je van Franse films en wil je je Frans verbeteren? Kom dan naar de Ciné Premières: een speciale voorpremière van een Franse film avec, par la suite, Q&R en français! In aanwezigheid van Hélène Pichon van de Alliance Française la Haye.

Regisseur Louis Garrel
Cast Louis Garrel, Noémie Merlant, Anouk Grinberg
Land Frankrijk
Taal Frans
Ondertiteling Nederlands
Speelduur 96 min
Kijkwijzer
01
02
03
04
05
06