Life Unrehearsed - Cinemasia • Filmhuis Denhaag Filmhuis Denhaag

BANPARK Jieun

Life Unrehearsed - Cinemasia

Een liefdesverhaal van twee eerste generatie Koreaanse immigranten in Duitsland, dat zich uitstrekt over drie decennia, vol uitdagingen, veerkracht en solidariteit.

Meer dan drie decennia geleden ontmoetten de Koreaanse verpleegsters LEE Soo-hyun en KIM In-sun elkaar tijdens een bijeenkomst van een Koreaanse Christelijke Vrouwenvereniging in Duitsland. Ze werden op slag verliefd. Nu, op zeventigjarige leeftijd, is hun liefde voor elkaar onveranderlijk gebleven, ondanks alle uitdagingen van het leven in een ander land. 

Deze documentaire brengt op een intieme en tedere manier het levensverhaal van een bejaard echtpaar in beeld, waarbij hun veerkracht en activisme worden verweven met alledaagse scènes. Beiden nemen regelmatig deel aan protesten voor queer (lhbtqiap+)- en vrouwenrechten in Seoul en Berlijn, ondanks alle weerstand die ze hebben ondervonden vanuit hun eigen gemeenschap. Ze hebben solidariteit getoond met migranten en diaspora gemeenschappen in Berlijn, eerst door hun beroep als verpleegsters, en daarna als oprichters van een internationale hospicezorg voor immigranten.

Regisseur BANPARK Jieun belicht niet alleen een onzichtbaar aspect van een queer leven, maar stelt ons ook in staat om ons een toekomst voor te stellen met onze dierbaren. 

Cinemasia 2024

CinemAsia Film Festival is een van de grootste en langstlopende Aziatische filmfestivals in Europa. Het is de Gateway voor Aziatische film- en mediamakers in Nederland die het beste van de Aziatische cinema tentoonstellen en via film en media bruggen slaan tussen Europa en Azië.

Bekijk hier het hele programma

Regisseur BANPARK Jieun
Cast LEE Soo-hyun, KIM In-sun
Land Duitsland, Zuid-Korea
Taal Koreaans, Duits
Ondertiteling Engels
Speelduur 80 min
01
02

Voor je bezoek

Openingstijden

Van maandag t/m zondag is de kassa van 10.00 tot 22.00 uur open. Ons café is open van 10.00 tot 00.00 uur. Kom dus heerlijk ontbijten, een kop koffie drinken, lunchen of vegetarisch dineren. We kijken ernaar uit!

Kassa

Info over tickets, prijzen en kadobonnen vind je op de bezoekerspagina. Vragen? De kassa is telefonisch (070-3656030) bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 10:30 en 12:30 uur. Je kunt ook een mailtje sturen naar tickets@filmhuisdenhaag.nl.

Kom eten

Speciaal voor het Filmhuis hebben onze vrienden van Karsten & Kuiper een selectie van heerlijke gerechten samengesteld waarvan je in gezelschap - of alleen - kunt proeven! Verse, lekkere en verrassende smaken van kwaliteit voor een vriendelijke prijs, gezellig in ons filmcafé.