Rebecca Zlotowski

Les enfants des autres

Rachel ervaart moedergevoelens voor de kleine Leila. Dat levert alle risico’s die het houden van andermans kinderen met zich mee brengen op. Ook begint zij haar eigen kinderwens te herontdekken.

Lerares Rachel (Virginie Efira) tikt de veertig aan als ze smoorverliefd wordt op Ali, die ze tijdens een gitaarles leert kennen. Al snel raakt ze ook verknocht aan zijn vierjarige dochter Leila en krijgt ze ook te maken met de moeder (Chiara Mastroianni) van het meisje. In deze nieuwe situatie ervaart Rachel niet alleen moedergevoelens voor Leila en alle risico’s die het houden van andermans kinderen met zich mee brengen, maar begint ze ook haar eigen kinderwens te herontdekken.

'Viert de female gaze'- ★★★★ De Volkskrant 
'Diepzinnige en verrassend vreugdevolle film'- ★★★★ NRC
'Breekbare en toch liefdevolle sfeer'- ★★★★ Trouw

Regisseur Rebecca Zlotowski
Cast Virginie Efira, Frederick Wiseman, Roschdy Zem
Land Frankrijk
Taal Frans
Ondertiteling Nederlands
Speelduur 105 min
Kijkwijzer
01
02
03

Voor je bezoek

Openingstijden

Van maandag t/m zondag is de kassa van 10.00 tot 22.00 uur open. Ons café is open van 10.00 tot 00.00 uur. Kom dus heerlijk ontbijten, een kop koffie drinken, lunchen of vegetarisch dineren. We kijken ernaar uit!

Kassa

Info over tickets, prijzen en kadobonnen vind je op de bezoekerspagina. Vragen? De kassa is telefonisch (070-3656030) bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 10:30 en 12:30 uur. Je kunt ook een mailtje sturen naar tickets@filmhuisdenhaag.nl.

Kom eten

Speciaal voor het Filmhuis hebben onze vrienden van Karsten & Kuiper een selectie van heerlijke gerechten samengesteld waarvan je in gezelschap - of alleen - kunt proeven! Verse, lekkere en verrassende smaken van kwaliteit voor een vriendelijke prijs, gezellig in ons filmcafé.