Mascha Halberstad

Knor

Voor haar negende verjaardag krijgt Babs van haar opa uit Amerika het varkentje Knor cadeau. Haar ouders zijn daar niet zo blij mee.

Alleen op voorwaarde dat Knor een puppycursus volgt, mag Babs hem houden. Maar dan blijkt opa stiekem andere plannen te hebben met Knor. Hij doet mee met de worstenwedstrijd van de Vereniging voor Vleeswaren van Verse Varkens…

'De magie zit ’m in de beelden' - ★★★★★ VPRO Cinema
'Knor klopt aan alle kanten' - ★★★★ de Volkskrant
'Overtuigt op alle fronten' - ★★★★★ nrc

Regisseur Mascha Halberstad
Land Nederland, België
Taal Nederlands
Ondertiteling Nederlands
Speelduur 72 min
Kijkwijzer
01
02
03

Een zomer vol kinderfilms!

De hele zomervakantie kun je in het Filmhuis de leukste kinderfilms zien. Dans mee met Zwaan in een betoverend sprookje, beleef een wild avontuur met Babs en haar ondeugende varkentje Knor en nog veel meer! Je ziet het deze zomer allemaal bij Filmhuis Den Haag.

Student Nights

Voor je bezoek

Openingstijden

Op maandag zijn we voorlopig nog gesloten. Dinsdag zijn we open van 13.00 - 22.00, woensdag t/m zaterdag van 13.00 - 23.30 en op zondag van 13.00 - 20.00

Kassa

Info over tickets, prijzen en kadobonnen vind je op de bezoekerspagina. Vragen? De kassa is telefonisch (070-3656030) bereikbaar op woensdag en vrijdag tussen 14:00 en 15:30 uur. Je kunt ook een mailtje sturen naar kassa@filmhuisdenhaag.nl.

Veilig naar de film

Hoera, we mogen weer naar de film in een gevulde zaal! Bekijk de huidige huisregels en bereid je voor op je bezoek.