BYUN Sung-hyun

Kingmaker

Op 21 & 22 mei is het zover! CinemAsia Film Festival opent de deuren naar Azië in een speciaal On Tour programma bij Filmhuis Den Haag.

Een politicus droomt ervan de wereld te veranderen met de hulp van een ambitieuze campagnestrateeg.
De duistere kant van de politiek staat centraal in het meeslepende politieke drama van Byun Sung-hyun. Campagnestrateeg Seo Chang-dae droomt ervan de wereld te veranderen en neemt deel aan Kim Woon-bum’s presidentscampagne. Om de huidige regeringspartij weerstand te bieden, voert Seo een agressieve propagandacampagne en wordt Kim plots te sterkste kandidaat in de oppositie. Maar een conflict tussen Seo en Kim over de moraliteit van hun tactieken verdeelt hen, wat het succes van hun campagne drastisch in gevaar brengt. Tegelijkertijd neemt de regerende partij in het geheim contact op met Seo en doet hem een wel heel verleidelijk aanbod.

Regisseur BYUN Sung-hyun
Land South Korea
Taal Korean
Ondertiteling English
Speelduur 123 min
01
02

CinemAsia Film Festival On Tour

Op 21 & 22 mei is het zover! CinemAsia Film Festival opent de deuren naar Azië in een speciaal On Tour programma bij Filmhuis Den Haag.

Voor je bezoek

Openingstijden

Op maandag zijn we voorlopig nog gesloten. Dinsdag zijn we open van 13.00 - 22.00, woensdag t/m zaterdag van 13.00 - 23.30 en op zondag van 13.00 - 20.00

Kassa

We zijn telefonisch weer een aantal dagen per week bereikbaar! Je vindt het belschema en info over tickets, prijzen en kadobonnen op de bezoekerspagina. Je kunt ook een mailtje sturen met je vraag naar kassa@filmhuisdenhaag.nl.

Veilig naar de film

Hoera, we mogen weer naar de film in een gevulde zaal! Bekijk de huidige huisregels en bereid je voor op je bezoek.