Kinds of Kindness Filmhuis Denhaag

Yorgos Lanthimos

Kinds of Kindness

Kinds of Kindness is een driedelige mythe over een man die probeert zijn leven onder controle te krijgen, een agent wiens vrouw een ander persoon lijkt, en een vrouw op zoek naar een voorbestemde spirituele leider.

Kinds of Kindness is een driedelige mythe over een man zonder keuze die probeert controle te krijgen over zijn eigen leven; een politieagent die gealarmeerd is dat zijn vermiste vrouw is teruggekeerd en een ander persoon lijkt; en een vrouw die vastbesloten is om een specifiek iemand te vinden met een speciale gave, die voorbestemd is om een wonderbaarlijk spirituele leider te worden.

'Absurdistisch, droogkomisch en choquerend tegelijk' - VPRO Cinema (★★★★)

'Heerlijk plagerig' - de Volkskrant (★★★★)

'Puzzel met talloze oplossingen' - NRC (★★★★)

Waarschuwing: deze film bevat beelden van seksueel grensoverschrijdend gedrag.

The Legendary Lanthimos

Ter ere van de release van 'Kinds of Kindness' en de re-release van de veelgeprezen film Dogtooth, presenteren we in de maand juli met plezier twee speciale Double Bill screenings van de films van Yorgos Lanthimos, die we onder andere ook kennen van Poor Things. Op zondag 14 juli vertonen we een Double Bill van Dogtooth en The Killing of a Sacred Deer. Op 27 juli vertonen we The Favourite en The Lobster. Combitickets zijn voor slechts 20 euro te koop via onze site. Mis deze kans niet!

Regisseur Yorgos Lanthimos
Cast Emma Stone, Jesse Plemons, Willem Dafoe
Land Ierland, Verenigd Koninkrijk
Taal Engels
Ondertiteling Nederlands
Speelduur 164 min
Kijkwijzer
01
02
03
04

Voor je bezoek

Openingstijden

Van maandag t/m zondag is de kassa van 10.00 tot 22.00 uur open. Ons café is open van 10.00 tot 00.00 uur. Kom dus heerlijk ontbijten, een kop koffie drinken, lunchen of vegetarisch dineren. We kijken ernaar uit!

Kassa

Info over tickets, prijzen en kadobonnen vind je op de bezoekerspagina. Vragen? De kassa is telefonisch (070-3656030) bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 10:30 en 12:30 uur. Je kunt ook een mailtje sturen naar tickets@filmhuisdenhaag.nl.

Kom eten

Speciaal voor het Filmhuis hebben onze vrienden van Karsten & Kuiper een selectie van heerlijke gerechten samengesteld waarvan je in gezelschap - of alleen - kunt proeven! Verse, lekkere en verrassende smaken van kwaliteit voor een vriendelijke prijs, gezellig in ons filmcafé.