Maximiliano Schonfeld

Jesús López

Jesús López, een jonge autocoureur, sterft per ongeluk en laat zijn dorp in verbijstering achter. Zijn neef Abel, een tiener, voelt zich langzamerhand verleid om zijn plaats in te nemen.

Het hele dorp is verbijsterd als de jonge en geliefde autocoureur Jesús López om het leven komt bij een ongeluk. Zijn neef Abel, een doelloze tiener, voelt steeds meer de drang om de rol van Jesús over te nemen; hij draagt niet alleen Jesús' kleding en zoekt toenadering tot diens vrienden, ook trekt hij in bij de ouders van de omgekomen coureur. Aanvankelijk wordt dat door de mensen geaccepteerd, maar naarmate hij steeds meer op zijn neef gaat lijken, begint men zich ongemakkelijk te voelen.

'Mooi ongrijpbaar fantasie-realisme' ★★★★ - de Volkskrant
'Vuur vinden om te leven' ★★★ - VPRO Cinema

Regisseur Maximiliano Schonfeld
Cast Sofia Palomino, Ia Arteta, Paula Ransenberg
Land Argentinië
Taal Spaans
Ondertiteling Nederlands
Speelduur 80 min
Kijkwijzer
01
02
03

Voor je bezoek

Openingstijden

Van maandag t/m zondag is de kassa van 10.00 tot 22.00 uur open en ons café van 10.00 tot 00.00 uur. Kom dus heerlijk ontbijten, een kop koffie drinken, lunchen of vegetarisch dineren. We kijken ernaar uit!

Kassa

Info over tickets, prijzen en kadobonnen vind je op de bezoekerspagina. Vragen? De kassa is telefonisch (070-3656030) bereikbaar op dinsdag tot en met vrijdag tussen 11:00 en 12:00 uur. Je kunt ook een mailtje sturen naar kassa@filmhuisdenhaag.nl.

Veilig naar de film

Hoera, we mogen weer naar de film in een gevulde zaal! Bekijk de huidige huisregels en bereid je voor op je bezoek.