Wes Anderson

Isle of Dogs - Wes Anderson

Isle of Dogs speelt zich af in Japan en volgt de odyssee van een jongen op zoek naar zijn verloren hond.

Wanneer alle huisdieren van Megasaki City worden verbannen naar een grote afvalstortplaats genaamd Trash Island, begint de twaalfjarige Atari aan een epische reis op zoek naar zijn waakhond Spots. Isle of Dogs speelt zich af in Japan en volgt de odyssee van een jongen op zoek naar zijn verloren hond.

English

Set in Japan, Isle of Dogs follows a boy's odyssey in search of his lost dog.

Regisseur Wes Anderson
Land Verenigde Staten
Taal Engels
Ondertiteling Nederlands
Speelduur 102 min
Kijkwijzer
01
02
03

Voor je bezoek

Openingstijden

Van maandag t/m zondag is de kassa van 10.00 tot 22.00 uur open. Ons café is open van 10.00 tot 00.00 uur. Kom dus heerlijk ontbijten, een kop koffie drinken, lunchen of vegetarisch dineren. We kijken ernaar uit!

Kassa

Info over tickets, prijzen en kadobonnen vind je op de bezoekerspagina. Vragen? De kassa is telefonisch (070-3656030) bereikbaar op dinsdag tot en met vrijdag tussen 11:00 en 12:00 uur. Je kunt ook een mailtje sturen naar kassa@filmhuisdenhaag.nl.

Kom eten

Speciaal voor het Filmhuis hebben onze vrienden van Karsten & Kuiper een selectie van heerlijke gerechten samengesteld waarvan je in gezelschap - of alleen - kunt proeven! Verse, lekkere en verrassende smaken van kwaliteit voor een vriendelijke prijs, gezellig in ons filmcafé.