Humanist Vampire Too Sensitive to Kill Filmhuis Denhaag

Ariane Louis-Seize

Humanist Vampire Too Sensitive to Kill

Sasha, een tiener-vampier van 68, heeft hoektanden die alleen tevoorschijn komen wanneer ze empathie voelt voor haar prooi, maar haar ouders willen dat ze transformeert tot een echte vampirella. Dan ontmoet ze Paul, een depressieve tiener die zichzelf als prooi aanbiedt. ๐—”๐—น๐˜€๐—ผ ๐—ฎ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ถ๐—น๐—ฎ๐—ฏ๐—น๐—ฒ ๐˜„๐—ถ๐˜๐—ต ๐—˜๐—ก ๐˜€๐˜‚๐—ฏ๐˜€

Sasha (Sara Montpetit) is een tienervampier โ€“nou ja, een tiener van 68โ€“ met een probleem. In tegenstelling tot haar vader, moeder en zus komen haar hoektanden niet naar buiten als ze honger heeft maar alleen als ze empathie voelt voor haar slachtoffer. Zelf vindt ze zakjes bloedplasma een prima surrogaat, maar haar ouders vinden het echt hoogste tijd dat ze zich tot een echte vampirella transformeert. Dan ontmoet ze Paul (Fรฉlix-Antoine Bรฉnard), een chronisch depressieve puber die ervan overtuigd is dat het leven hem niks te bieden heeft en zich daarom als haar gewillige prooi aanbiedt.

'Rake, warme film' - de Volkskrant (โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…)

'Innemend, lichtvoetig drama' - Trouw (โ˜…โ˜…โ˜…โ˜…)ย 

Regisseur Ariane Louis-Seize
Cast Fรฉlix-Antoine Bรฉnard, Sarah Montpetit, Steve Laplante
Land Canada
Taal Frans
Ondertiteling Nederlands
Speelduur 90 min
Kijkwijzer
01
02
03
04

Voor je bezoek

Openingstijden

Van maandag t/m zondag is de kassa van 10.00 tot 22.00 uur open. Ons cafรฉ is open van 10.00 tot 00.00 uur. Kom dus heerlijk ontbijten, een kop koffie drinken, lunchen of vegetarisch dineren. We kijken ernaar uit!

Kassa

Info over tickets, prijzen en kadobonnen vind je op de bezoekerspagina. Vragen? De kassa is telefonisch (070-3656030) bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 10:30 en 12:30 uur. Je kunt ook een mailtje sturen naar tickets@filmhuisdenhaag.nl.

Kom eten

Speciaal voor het Filmhuis hebben onze vrienden van Karsten & Kuiper een selectie van heerlijke gerechten samengesteld waarvan je in gezelschap - of alleen - kunt proeven! Verse, lekkere en verrassende smaken van kwaliteit voor een vriendelijke prijs, gezellig in ons filmcafรฉ.