Hockney, I love View Filmhuis Denhaag

Gerardjan Rijnders, Pieter Athmer, Paul Ruven

Hockney, I love View

Een hartverwarmende documentaire over twee vrienden die op roadtrip naar Frankrijk gaan om de wereldberoemde schilder David Hockney te verrassen.

Een hartverwarmende documentaire over twee vrienden, Pieter Athmer en Gerardjan Rijnders, die een roadtrip naar Frankrijk maken met een verrassing voor de wereldberoemde schilder David Hockney.

Regisseur Gerardjan Rijnders, Pieter Athmer, Paul Ruven
Land Nederland
Taal Nederlands
Ondertiteling Geen
Speelduur 70 min
Kijkwijzer
01
02
03
04
05

Voor je bezoek

Openingstijden

Van maandag t/m zondag is de kassa van 10.00 tot 22.00 uur open. Ons café is open van 10.00 tot 00.00 uur. Kom dus heerlijk ontbijten, een kop koffie drinken, lunchen of vegetarisch dineren. We kijken ernaar uit!

Kassa

Info over tickets, prijzen en kadobonnen vind je op de bezoekerspagina. Vragen? De kassa is telefonisch (070-3656030) bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 10:30 en 12:30 uur. Je kunt ook een mailtje sturen naar tickets@filmhuisdenhaag.nl.

Kom eten

Speciaal voor het Filmhuis hebben onze vrienden van Karsten & Kuiper een selectie van heerlijke gerechten samengesteld waarvan je in gezelschap - of alleen - kunt proeven! Verse, lekkere en verrassende smaken van kwaliteit voor een vriendelijke prijs, gezellig in ons filmcafé.