Panah Panahi

Hit the Road

Heerlijke roadmovie uit Iran. De licht absurdistische film is het filmdebuut van de Iraanse Panah Panahi, zoon van invloedrijke regisseur Jafar Panahi.

Een gezin van vier. De vader lijkt een gebroken been te hebben. De moeder wisselt lachen en huilen af. De jongen speelt wilde autokaraoke, compleet met dansnummers. Zijn oudere broer heeft een mysterieuze trek op zijn gezicht. Hij staat op het punt Iran te verlaten en wordt vergezeld door zijn familie op deze afscheidsreis. Dierbare herinneringen aan het verleden worden afgewisseld met angsten voor de onbekende en onzekere toekomst: hoe kun je afscheid nemen?

'Heerlijke roadmovie uit Iran' - ★★★★ VPRO Cinema
'Prachtig speelfilmdebuut' - ★★★★ de Volkskrant
'Heerlijk snoepje met een wrange nasmaak' - ★★★★ De morgen

Regisseur Panah Panahi
Land Iran
Taal Perzisch, Engels
Ondertiteling Nederlands
Speelduur 93 min
Kijkwijzer
Alle leeftijden
01
02
03
04

Subtitles

This is the Dutch subtitled version. If you want to see this film with English subtitles, click on the link below.

Dit is de Nederlands ondertitelde versie. Als je deze film wilt bekijken met Engelse ondertiteling, klik dan op onderstaande link.

Student Nights

Voor je bezoek

Openingstijden

Op maandag zijn we voorlopig nog gesloten. Dinsdag zijn we open van 13.00 - 22.00, woensdag t/m zaterdag van 13.00 - 23.30 en op zondag van 13.00 - 20.00

Kassa

We zijn telefonisch weer een aantal dagen per week bereikbaar! Je vindt het belschema en info over tickets, prijzen en kadobonnen op de bezoekerspagina. Je kunt ook een mailtje sturen met je vraag naar kassa@filmhuisdenhaag.nl.

Veilig naar de film

Hoera, we mogen weer naar de film in een gevulde zaal! Bekijk de huidige huisregels en bereid je voor op je bezoek.