Chan Kin Long

Hand Rolled Cigarette

Op 21 & 22 mei is het zover! CinemAsia Film Festival opent de deuren naar Azië in een speciaal On Tour programma bij Filmhuis Den Haag.

Een gepensioneerde Brits-Chinese soldaat begint een ongewone vriendschap met een jonge Zuid-Aziatische man en belandt in de criminele onderwereld.
Een voormalige legerofficier komt terecht in een ingewikkelde klopjacht wanneer hij een Zuid-Aziatische man met een tas vol gestolen drugs in zijn huis laat. In dit verhaal over loyaliteit en broederschap, weten de twee mannen culturele verschillen te overstijgen en een ongewone vriendschap te vormen, doordat zij gedwongen onder een dak moeten leven. Deze film doet denken aan de gouden eeuw van Hong Kong actiefilms maar met een neo-noir twist. De gruizige vriendschap tussen twee worstelende mensen in een stad die hen teleurgesteld heeft, staat centraal in dit regiedebuut van acteur Chan King Long.

Regisseur Chan Kin Long
Land Hong Kong
Taal Cantonese
Ondertiteling English
Speelduur 100 min
01
02

CinemAsia Film Festival On Tour

Op 21 & 22 mei is het zover! CinemAsia Film Festival opent de deuren naar Azië in een speciaal On Tour programma bij Filmhuis Den Haag.

Voor je bezoek

Openingstijden

Op maandag zijn we voorlopig nog gesloten. Dinsdag zijn we open van 13.00 - 22.00, woensdag t/m zaterdag van 13.00 - 23.30 en op zondag van 13.00 - 20.00

Kassa

We zijn telefonisch weer een aantal dagen per week bereikbaar! Je vindt het belschema en info over tickets, prijzen en kadobonnen op de bezoekerspagina. Je kunt ook een mailtje sturen met je vraag naar kassa@filmhuisdenhaag.nl.

Veilig naar de film

Hoera, we mogen weer naar de film in een gevulde zaal! Bekijk de huidige huisregels en bereid je voor op je bezoek.