Goodbye Julia Filmhuis Denhaag

Mohamed Kordofani

Goodbye Julia

Mona verbergt een moord en probeert haar geweten te zuiveren door de weduwe en zoon van het slachtoffer in huis te nemen, maar het verleden blijft haar achtervolgen te midden van onrust in het land.

De Noord-Soedanese Mona wordt geteisterd door schuldgevoelens nadat ze een moord heeft verdoezeld. Ze probeert haar geweten te zuiveren door de Zuid-Soedanese weduwe van de overledene, Julia, en haar zoon Daniel in huis te nemen. Mona kan haar misstappen niet opbiechten aan Julia en besluit het verleden achter zich te laten. De onrust in het land zorgt er echter voor dat ze alsnog oog in oog met haar zonden komt te staan.

'Enerverende morele vertelling over de destructieve kracht van leugens' - VPRO Cinema (★★★)

'Vervlecht oorlog, racisme en het lot van vrouwen in Soedan' - de Volkskrant (★★★★)

Regisseur Mohamed Kordofani
Cast Nazar Goma, Siran Riyak, Eiman Yousif
Land Sudan
Taal Arabisch
Ondertiteling Nederlands
Speelduur 120 min
Kijkwijzer
01
02
03

Voor je bezoek

Openingstijden

Van maandag t/m zondag is de kassa van 10.00 tot 22.00 uur open. Ons café is open van 10.00 tot 00.00 uur. Kom dus heerlijk ontbijten, een kop koffie drinken, lunchen of vegetarisch dineren. We kijken ernaar uit!

Kassa

Info over tickets, prijzen en kadobonnen vind je op de bezoekerspagina. Vragen? De kassa is telefonisch (070-3656030) bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 10:30 en 12:30 uur. Je kunt ook een mailtje sturen naar tickets@filmhuisdenhaag.nl.

Kom eten

Speciaal voor het Filmhuis hebben onze vrienden van Karsten & Kuiper een selectie van heerlijke gerechten samengesteld waarvan je in gezelschap - of alleen - kunt proeven! Verse, lekkere en verrassende smaken van kwaliteit voor een vriendelijke prijs, gezellig in ons filmcafé.