Guy Hamilton

Goldfinger

De Britse geheim agent (Sean Connery) komt oog in oog te staan met goudhandelaar Goldfinger.

De missie van James Bond brengt hem in deze heerlijke klassieker naar Fort Knox, waar Amerika's goudvoorraad ligt opgeslagen. Daar wordt hem verteld dat de beruchte crimineel Auric Goldfinger (Gert Fröbe) van plan is het fort  te overvallen. De enige manier waarop Bond hem kan stoppen, is door dicht bij hem te komen. Kort nadat hem dit gelukt is, ontdekt Bond dat Goldfinger "de misdaad van de eeuw" probeert uit te voeren door de wereldeconomie te laten crashen.

Met de hulp van zijn verfijnde Aston Martin moet Bond de boosdoener zien te stoppen om de wereld te redden.

Regisseur Guy Hamilton
Land Verenigd Koninkrijk
Taal Engels
Ondertiteling
Speelduur 110 min
Kijkwijzer
01
02
03

The Sound of James Bond

Deze vertoning van Goldfinger is onderdeel van The Sound of James Bond binnen onze tentoonstelling. Lees en luister meer over '007' via de link.

Voor je bezoek

Openingstijden

Op maandag zijn we voorlopig nog gesloten. Dinsdag zijn we open van 13.00 - 22.00, woensdag t/m zaterdag van 13.00 - 23.30 en op zondag van 13.00 - 20.00

Kassa

Info over tickets, prijzen en kadobonnen vind je op de bezoekerspagina. Vragen? De kassa is telefonisch (070-3656030) bereikbaar op woensdag en vrijdag tussen 14:00 en 15:30 uur. Je kunt ook een mailtje sturen naar kassa@filmhuisdenhaag.nl.

Veilig naar de film

Hoera, we mogen weer naar de film in een gevulde zaal! Bekijk de huidige huisregels en bereid je voor op je bezoek.