Quinten Dupieux

Fumer fait tousser - Tapis Rouge

Een groep burgerwachten, genaamd "tabakskrachten", valt uit elkaar. Om de teamgeest weer op te bouwen, stelt hun leider voor dat ze elkaar een week lang samen op kamp gaan, voordat de wereld kunnen redden.

Een groep burgerwachten, genaamd "tabakskrachten", valt uit elkaar. Om de teamgeest weer op te bouwen, stelt hun leider voor dat ze elkaar een week lang samen op kamp gaan, voordat ze terugkeren om de wereld te redden.

Regisseur Quinten Dupieux
Land Frankrijk
Taal Frans
Ondertiteling English
Speelduur 80 min
01
02

Tapis Rouge

Tijdens het Tapis Rouge filmfestival op 19 en 20 november vertonen we meerdere Franse films. Voor het volledige programma en meer informatie klik op de link hieronder.

Voor je bezoek

Openingstijden

Van maandag t/m zondag is de kassa van 10.00 tot 22.00 uur open en ons café van 10.00 tot 00.00 uur. Kom dus heerlijk ontbijten, een kop koffie drinken, lunchen of vegetarisch dineren. We kijken ernaar uit!

Kassa

Info over tickets, prijzen en kadobonnen vind je op de bezoekerspagina. Vragen? De kassa is telefonisch (070-3656030) bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 11:00 en 12:00 uur. Je kunt ook een mailtje sturen naar kassa@filmhuisdenhaag.nl.

Veilig naar de film

Hoera, we mogen weer naar de film in een gevulde zaal! Bekijk de huidige huisregels en bereid je voor op je bezoek.