Benedek Fliegauf

Forest - I See You Everywhere

In zeven hypnotiserende miniaturen volgen we mensen die elk op een andere manier een crisis doormaken. Duistere, in alledaagse horror gedoopte verhalen. Winnaar van de Zilveren Beer, Berlinale 2021.

Een grootvader zwijgt – leeft hij nog? Een man praat tegen een kledingkast – waarom doet hij dat? Spookachtige figuren sluipen de levens en gesprekken van stellen en gezinnen binnen. Zij zijn de verlorenen, de onderdrukten en de vermisten. Een charlatan jaagt ondertussen naïeve zieke mensen de dood in. Het is moeilijk te zeggen wie hier het slachtoffer is en wie de schuldige. 

In het begin lijken de episodes nog onschuldig, maar het claustrofobische psychodrama wordt steeds intenser. Benedek Fliegauf zet na zijn speelfilmdebuut Forest uit 2003 zijn antropologische verkenning in microrealistische stijl op intense wijze voort. 

Regisseur Benedek Fliegauf
Land Hongarije
Taal Hongaars
Ondertiteling Nederlands
Speelduur 112 min
Kijkwijzer

Previously Unreleased

Deze film is onderdeel van Previously Unreleased. Van 7 juli t/m 7 september. Films die de Nederlandse filmtheaters - ten onrechte - niet hebben bereikt. Een zomer vol romantiek, drama, horror, morele keuzes, feit en fictie…

This is the Dutch subtitled version. If you want to see this film with English subtitles, click on the link below.

01
02
03

Voor je bezoek

Openingstijden

Op maandag zijn we voorlopig nog gesloten. Dinsdag zijn we open van 13.00 - 22.00, woensdag t/m zaterdag van 13.00 - 23.30 en op zondag van 13.00 - 20.00

Kassa

Info over tickets, prijzen en kadobonnen vind je op de bezoekerspagina. Vragen? De kassa is telefonisch (070-3656030) bereikbaar op woensdag en vrijdag tussen 14:00 en 15:30 uur. Je kunt ook een mailtje sturen naar kassa@filmhuisdenhaag.nl.

Veilig naar de film

Hoera, we mogen weer naar de film in een gevulde zaal! Bekijk de huidige huisregels en bereid je voor op je bezoek.