Fasten your Seatbelts... it's a Bette Davis Marathon • Filmhuis Denhaag Filmhuis Denhaag

William Wyler, Joseph L. Mankiewicz, Robert Aldrich

Fasten your Seatbelts... it's a Bette Davis Marathon

Beleef de mooiste rollen van Bette Davis op het grote doek tijdens deze speciale Bette Davis marathon!

Welkom bij 'Fasten Your Seatbelts... it's a Bette Davis marathon'! Bereid je voor op een meeslepende reis door de tijd met drie van de meest iconische films van de legendarische Bette Davis: The Letter, All About Eve en What Ever Happened to Baby Jane. Laat je betoveren door haar krachtige vertolkingen en onvergetelijke personages tijdens deze exclusieve filmervaring. Neem snel plaats, want het wordt een rit vol onverwachte wendingen!

PROGRAMMA:

11:00 - The Letter: De vrouw van een beheerder van een rubberplantage schiet een man dood en beweert dat het zelfverdediging was, maar een brief van haar eigen hand kan haar ondergang blijken.

lunchpauze

13:15 - All About Eve: Een schijnbaar timide maar in het geheim meedogenloze vrouw dringt zich binnen in het leven van een ouder wordende Broadway-ster en haar vriendenkring.

pauze

16:00 - What Ever Happened to Baby Jane: Een voormalig kindsterretje kwelt haar verlamde zus in hun vervallen Hollywood landhuis.

18:15 Einde

✳︎✳︎✳︎✳︎

TICKETOPTIES

Erbij zijn? Lees dan snel verder, want er zijn verschillende ticketopties beschikbaar voor deze marathon. Klik op de bijbehorende link om je tickets te bestellen. Let op: via de grote ticketlink onderaan deze pagina word je doorgelinkt naar de verkooppagina van de Marathon ticket zonder inbegrepen lunch.

Marathon ticket - toegang tot alle 3 de films - € 28,50 - klik hier om te bestellen

Marathon ticket - toegang tot alle 3 de films + lunch inbegrepen - € 40,50 - klik hier om te bestellen

De films los bezoeken? Dat kan natuurlijk ook. Bezoek snel de filmpagina van The Letter, All About Eve en What Ever Happened to Baby Jane om je tickets te bestellen.

Fasten your seatbelts... it's Bette Davis

Fasten your seatbelts en laat je meevoeren door de dynamiek van Bette Davis tijdens deze speciale maand bij Filmhuis Den Haag. Een viering van een actrice die niet bang was om buiten de gebaande paden te treden, grenzen te verleggen en deuren te openen voor een nieuwe generatie vrouwelijk filmtalent. Te zien van 30 mei t/m 30 juni.

Bekijk hier de hele programmering.

Regisseur William Wyler, Joseph L. Mankiewicz, Robert Aldrich
Cast Bette Davis
Land Verenigde Staten
Taal Engels
Ondertiteling Geen
Speelduur 435 min

Lunch + marathon ticket! Voor €40,50

Kom naar de Bette Davis marathon en eet tussen 'The Letter' en 'All About Eve' een heerlijk verzorgde vega lunch in ons café. Voor €40,50 heb je een ticket voor alle drie de films én de lunch. Kun je daarna weer heerlijk in je stoel onderuitzakken. Koop je ticket via de link

01
02
03

Voor je bezoek

Openingstijden

Van maandag t/m zondag is de kassa van 10.00 tot 22.00 uur open. Ons café is open van 10.00 tot 00.00 uur. Kom dus heerlijk ontbijten, een kop koffie drinken, lunchen of vegetarisch dineren. We kijken ernaar uit!

Kassa

Info over tickets, prijzen en kadobonnen vind je op de bezoekerspagina. Vragen? De kassa is telefonisch (070-3656030) bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 10:30 en 12:30 uur. Je kunt ook een mailtje sturen naar tickets@filmhuisdenhaag.nl.

Kom eten

Speciaal voor het Filmhuis hebben onze vrienden van Karsten & Kuiper een selectie van heerlijke gerechten samengesteld waarvan je in gezelschap - of alleen - kunt proeven! Verse, lekkere en verrassende smaken van kwaliteit voor een vriendelijke prijs, gezellig in ons filmcafé.