Wes Anderson

Fantastic Mr. Fox - Wes Anderson

Een stadse vos kan het niet laten om terug te keren naar zijn boerderij en moet dan zijn gemeenschap helpen de vergelding van de boeren te overleven.

Nadat meneer Vos per ongeluk over de schreef is gegaan, gaan drie boeren de strijd met hem aan. De stadse Meneer Vos kan het niet laten om terug te keren naar zijn boerderij en moet dan zijn gemeenschap helpen de vergelding van de boeren te overleven. Om te helpen moet hij een beroep doen op zijn natuurlijke sluwigheid om zijn dierenvrienden te beschermen.

English

An urbane fox cannot resist returning to his farm raiding ways and then must help his community survive the farmers' retaliation.

Regisseur Wes Anderson
Land VS
Taal Engels
Ondertiteling
Speelduur 87 min
Kijkwijzer
01
02
03

Voor je bezoek

Openingstijden

Van maandag t/m zondag is de kassa van 10.00 tot 22.00 uur open. Ons café is open van 10.00 tot 00.00 uur. Kom dus heerlijk ontbijten, een kop koffie drinken, lunchen of vegetarisch dineren. We kijken ernaar uit!

Kassa

Info over tickets, prijzen en kadobonnen vind je op de bezoekerspagina. Vragen? De kassa is telefonisch (070-3656030) bereikbaar op dinsdag tot en met vrijdag tussen 11:00 en 12:00 uur. Je kunt ook een mailtje sturen naar kassa@filmhuisdenhaag.nl.

Kom eten

Speciaal voor het Filmhuis hebben onze vrienden van Karsten & Kuiper een selectie van heerlijke gerechten samengesteld waarvan je in gezelschap - of alleen - kunt proeven! Verse, lekkere en verrassende smaken van kwaliteit voor een vriendelijke prijs, gezellig in ons filmcafé.