Early Man + Workshop Stop Motion - Kids • Filmhuis Denhaag Filmhuis Denhaag

Nick Park

Early Man + Workshop Stop Motion - Kids

Ontdek samen met Early Man de magie van Stop Motion tijdens deze speciale workshop dag!

Welkom bij onze speciale workshop voor kinderen van 7 tot 12 jaar! Tijdens deze speciale dag bij Filmhuis Den Haag ontdek je alles over de magie van Stop Motion films.

Wat gaan we doen?

11:00 uur - Kijken naar 'Early Man'

We beginnen de workshop met een vertoning van de film 'Early Man'. Deze spannende en humoristische animatiefilm neemt je mee naar een tijdperk waarin prehistorische wezens en mammoeten de aarde bevolkten. Volg het avontuur van Dug en zijn vriend Hognob terwijl ze de strijd aangaan met de bronstijd-rivalen.

13:00 uur - Maak je eigen Stop Motion film

Na de film gaan we zelf aan de slag! In deze creatieve workshop leren we de basisprincipes van stop motion animatie. Onder begeleiding van ervaren instructeurs creëren we onze eigen mini-animatiefilms. Van het bedenken van een verhaal tot het maken van de sets en het animeren van de karakters, elke stap komt aan bod. En aan het eind van de dag kunnen jullie trots jullie eigen stop motion filmpje bekijken!

Met de Kids naar Filmhuis Den Haag

Filmhuis Den Haag is dé place to be deze zomer om met je (klein)kinderen onvergetelijke momenten te beleven. Met een speciaal samengesteld programma vol betoverende kinderfilms bieden we je bij Filmhuis Den Haag het perfecte uitje voor jong en oud. Komen jullie snel langs? Klik hier voor meer informatie.

Regisseur Nick Park
Land Verenigd Koninkrijk
Taal Nederlands
Ondertiteling Geen
Speelduur 209 min
Kijkwijzer
01
02
03

Voor je bezoek

Openingstijden

Van maandag t/m zondag is de kassa van 10.00 tot 22.00 uur open. Ons café is open van 10.00 tot 00.00 uur. Kom dus heerlijk ontbijten, een kop koffie drinken, lunchen of vegetarisch dineren. We kijken ernaar uit!

Kassa

Info over tickets, prijzen en kadobonnen vind je op de bezoekerspagina. Vragen? De kassa is telefonisch (070-3656030) bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 10:30 en 12:30 uur. Je kunt ook een mailtje sturen naar tickets@filmhuisdenhaag.nl.

Kom eten

Speciaal voor het Filmhuis hebben onze vrienden van Karsten & Kuiper een selectie van heerlijke gerechten samengesteld waarvan je in gezelschap - of alleen - kunt proeven! Verse, lekkere en verrassende smaken van kwaliteit voor een vriendelijke prijs, gezellig in ons filmcafé.