Cheng Yu Chieh

Dear Tenant

Op 21 & 22 mei mei is het zover! CinemAsia Film Festival opent de deuren naar Azië in een speciaal On Tour programma bij Filmhuis Den Haag.

De afgelopen vijf jaar heeft Lin voor de zoon, Yo-yu, en bejaarde moeder, mevrouw Chou, van zijn overleden vriend Li-wei gezorgd. Voor buitenstaanders is Lin slechts een lieve huurder die op de bovenste etage van mevrouw Chou’s gebouw woont. Door het leven wat hij ooit had met de mensen die hij lief heeft voort te zetten, houdt hij de herinnering aan Li-wei in ere. Wanneer mevrouw Chou overlijdt komt haar andere zoon terug uit het buitenland en ontdekt dat de flat van mevrouw Chou op naam staat van Yo-yu, die door Lin geadopteerd is. De zoon beschuldigt Lin van moord op zijn moeder, een politieonderzoek wordt opgezet waarmee het priveleven en de geheimen van Lin aan het licht dreigen te komen.

Regisseur Cheng Yu Chieh
Land Taiwan
Taal Mandarin
Ondertiteling English
Speelduur 107 min
01
02

CinemAsia Film Festival On Tour

Op 21 & 22 mei mei is het zover! CinemAsia Film Festival opent de deuren naar Azië in een speciaal On Tour programma bij Filmhuis Den Haag.

Voor je bezoek

Openingstijden

Op maandag zijn we voorlopig nog gesloten. Dinsdag zijn we open van 13.00 - 22.00, woensdag t/m zaterdag van 13.00 - 23.30 en op zondag van 13.00 - 20.00

Kassa

We zijn telefonisch weer een aantal dagen per week bereikbaar! Je vindt het belschema en info over tickets, prijzen en kadobonnen op de bezoekerspagina. Je kunt ook een mailtje sturen met je vraag naar kassa@filmhuisdenhaag.nl.

Veilig naar de film

Hoera, we mogen weer naar de film in een gevulde zaal! Bekijk de huidige huisregels en bereid je voor op je bezoek.