David Cronenberg

Crimes of the Future

Bejubelde regisseur David Cronenberg is terug! Léa Seydoux (Blue is the Warmest Color), Kristen Stewart (Spencer) en Viggo Mortensen (Green Book) vervullen de hoofdrollen in deze langverwachte sci-fi body horrorfilm.

In een dystopische toekomst past het DNA van de aardse bevolking zich steeds meer aan aan zijn kunstmatige en vervuilde omgeving. Kunstenaar Saul Tenser maakt gebruik van deze evoluties en laat nieuwe organen groeien in zijn lichaam die hij samen met zijn partner Caprice operatief verwijdert in hun provocatieve performances.

VPRO Cinema (★★★★) 'Volstrekt unieke mix van science fiction en horror'
NRC (★★★★) 'Koning van de body horror is terug'
de Volkskrant (★★★★) 'Heeft voldoende te zeggen over de wereld van nu'

English

David Cronenberg is back! In Crimes of the Future, humans adapt to a synthetic environment, with new transformations and mutations. With his partner Caprice, Saul Tenser, celebrity performance artist, publicly showcases the metamorphosis of his organs in avant-garde performances.

Regisseur David Cronenberg
Land VS
Taal Engels
Ondertiteling Nederlands
Speelduur 108 min
Kijkwijzer
01
02
03

Student Nights

Voor je bezoek

Openingstijden

Op maandag zijn we voorlopig nog gesloten. Dinsdag zijn we open van 13.00 - 22.00, woensdag t/m zaterdag van 13.00 - 23.30 en op zondag van 13.00 - 20.00

Kassa

We zijn telefonisch weer een aantal dagen per week bereikbaar! Je vindt het belschema en info over tickets, prijzen en kadobonnen op de bezoekerspagina. Je kunt ook een mailtje sturen met je vraag naar kassa@filmhuisdenhaag.nl.

Veilig naar de film

Hoera, we mogen weer naar de film in een gevulde zaal! Bekijk de huidige huisregels en bereid je voor op je bezoek.