Nabil Ayouch

Casablanca Beats

Regisseur Nabil Ayouch (Razzia, Les Chevaux de Dieu) schetst met Casablanca Beats een liefdevol portret van de stad Casablanca, de cultuur en de jongeren die haar toekomst zullen bepalen.

Casablanca Beats laat zien hoe muziek het leven van jongeren kan veranderen. Hiphop helpt hen zichzelf en hun passies te ontdekken.

Anas is een voormalige rapper die gaat werken als docent in een cultureel centrum in een volkswijk van Casablanca. Hij vertelt zijn leerlingen over de veranderingen die hiphop teweeg bracht in Amerika. Aangemoedigd door Anas leren de jongeren hun eigen ervaringen in muziek en tekst uit te drukken. Toch zullen ze aanlopen tegen de tradities en verwachtingen die de samenleving ze oplegt.

Regisseur Nabil Ayouch
Land Marokko
Taal Marokkaans
Ondertiteling Nederlands
Speelduur 101 min
Kijkwijzer
01
02
03

Verwacht op 25 augustus

Voor je bezoek

Openingstijden

Op maandag zijn we voorlopig nog gesloten. Dinsdag zijn we open van 13.00 - 22.00, woensdag t/m zaterdag van 13.00 - 23.30 en op zondag van 13.00 - 20.00

Kassa

Info over tickets, prijzen en kadobonnen vind je op de bezoekerspagina. Vragen? De kassa is telefonisch (070-3656030) bereikbaar op woensdag en vrijdag tussen 14:00 en 15:30 uur. Je kunt ook een mailtje sturen naar kassa@filmhuisdenhaag.nl.

Veilig naar de film

Hoera, we mogen weer naar de film in een gevulde zaal! Bekijk de huidige huisregels en bereid je voor op je bezoek.