Wes Anderson

Bottle Rocket - Wes Anderson

Drie vrienden zijn van plan een simpele overval te plegen en gaan op de vlucht.

Stel je voor: om je vriend een plezier te doen, vraag je permissie om het ziekenhuis te verlaten via een uit het raam gehangen laken. Diezelfde vriend wil ook graag op de criminele toer en als een echte vriend ga je daar in mee... Drie vrienden zijn van plan een simpele overval te plegen en gaan op de vlucht.

English

Three friends plan to pull off a simple robbery and go on the run.

Regisseur Wes Anderson
Land VS
Taal Engels
Ondertiteling Geen
Speelduur 91 min
Kijkwijzer

Het volledige programma

Wil je meer lezen over Wes Anderson en ben je benieuwd welke films wij nog meer vertonen tijdens de Wes Anderson Maan?

Bekijk dan het volledige programma in de onderstaande link.

01
02
03

Voor je bezoek

Openingstijden

Van maandag t/m zondag is de kassa van 10.00 tot 22.00 uur open. Ons café is open van 10.00 tot 00.00 uur. Kom dus heerlijk ontbijten, een kop koffie drinken, lunchen of vegetarisch dineren. We kijken ernaar uit!

Kassa

Info over tickets, prijzen en kadobonnen vind je op de bezoekerspagina. Vragen? De kassa is telefonisch (070-3656030) bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 10:30 en 12:30 uur. Je kunt ook een mailtje sturen naar tickets@filmhuisdenhaag.nl.

Kom eten

Speciaal voor het Filmhuis hebben onze vrienden van Karsten & Kuiper een selectie van heerlijke gerechten samengesteld waarvan je in gezelschap - of alleen - kunt proeven! Verse, lekkere en verrassende smaken van kwaliteit voor een vriendelijke prijs, gezellig in ons filmcafé.