Anneloek Sollart

Blijven Gaan

In een Rotterdamse sportschool trainen 70-plussers van alle nationaliteiten samen om fit te blijven. Dat is hard werken, maar over één ding zijn ze het eens: opgeven is geen optie.

In deze documentaire van regisseur Anneloek Sollart trainen vijf senioren van hoge leeftijd – de oudste is 91 jaar – met elkaar in een Rotterdamse sportschool om fit te blijven. Maar het lichaam hapert en hun leefwereld wordt steeds kleiner. Eenzaamheid ligt op de loer. Door samen te sporten hebben ze steun aan elkaar, vallen herkomst en sociale status weg en zijn de senioren vol humor en levenslust. Zo is Blijven gaan een emotioneel geladen film over doorzetten. En over hoop.

Regisseur Anneloek Sollart
Land Nederland
Taal Nederlands
Ondertiteling
Speelduur 55 min
Kijkwijzer
Alle leeftijden
01
02
03

Voor je bezoek

Openingstijden

Van maandag t/m zondag is de kassa van 10.00 tot 22.00 uur open en ons café van 10.00 tot 00.00 uur. Kom dus heerlijk ontbijten, een kop koffie drinken, lunchen of vegetarisch dineren. We kijken ernaar uit!

Kassa

Info over tickets, prijzen en kadobonnen vind je op de bezoekerspagina. Vragen? De kassa is telefonisch (070-3656030) bereikbaar op dinsdag tot en met vrijdag tussen 11:00 en 12:00 uur. Je kunt ook een mailtje sturen naar kassa@filmhuisdenhaag.nl.

Veilig naar de film

Hoera, we mogen weer naar de film in een gevulde zaal! Bekijk de huidige huisregels en bereid je voor op je bezoek.