Black Soil Presents: Fresku + Teemong Filmhuis Denhaag

Fresku, Teemong

Black Soil Presents: Fresku + Teemong

Deze spraakmakende mannen, misschien wel de meest uitgesproken in de hiphopscene, ploffen eenmalig neer in Filmhuis Den Haag om fans te voorzien van film, muziek en hun ongezouten mening.

Ze beklimmen de hitlijsten, de festivalpodia en voor één keer het podium in onze eigen zaal 1: Fresku en Teemong. Deze spraakmakende mannen, misschien wel de meest uitgesproken in de hiphopscene, ploffen eenmalig neer in Filmhuis Den Haag om fans te voorzien van film, muziek en hun ongezouten mening. Deels nog niet eerder vertoond, deels die shit waar je toch al geen genoeg van kon krijgen. 

Fresku (aka Gino Pietermaai aka Willy Keurig) staat er, naast zijn muziek waarmee hij menig hitlijst domineert, om bekend zijn mening niet onder stoelen of banken te steken. Vaak wordt hij hierin vergezeld door filmmaker Teemong, die door zijn complete anonimiteit misschien wel de meest mysterieuze man in hiphop is. Bij iedereen van de scene in het vizier, maar nooit in beeld. Nu samen te gast bij Filmhuis Den Haag, met Teemong in spirit.

Een soort zomergasten in de winter. Minder zomer, meer heat. En beter zijn je traanklieren ready, want het wordt spicy.

Ga niet zitten lamballen.

Koop gewoon je kaartje.

Méér Fresku en Teemong?

Zet dan je avond voort bij het concert van Fresku in PAARD met één van onze combitickets. 

Deuren open Fresku show in PAARD: 20.00 uur

Start show: 21.00 uur

Boek hier je combitickets

Regisseur Fresku, Teemong
Cast Fresku, Teemong
Land Nederland
Taal Nederlands
Ondertiteling Geen ondertiteling
Speelduur 90 min

Black Soil

Deze avond wordt georganiseerd in samenwerking met PAARD en Black Soil Film Festival. Black Soil Film Festival is een filmfestival dat de Afrikaanse diaspora viert die het hart vormt van de opkomende zwarte Europese kunstbeweging NU! Ze belichten films die zowel de oorsprong als het resultaat zijn van de zwarte cultuur en alles daartussenin.

01
02

Voor je bezoek

Openingstijden

Van maandag t/m zondag is de kassa van 10.00 tot 22.00 uur open. Ons café is open van 10.00 tot 00.00 uur. Kom dus heerlijk ontbijten, een kop koffie drinken, lunchen of vegetarisch dineren. We kijken ernaar uit!

Kassa

Info over tickets, prijzen en kadobonnen vind je op de bezoekerspagina. Vragen? De kassa is telefonisch (070-3656030) bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 10:30 en 12:30 uur. Je kunt ook een mailtje sturen naar tickets@filmhuisdenhaag.nl.

Kom eten

Speciaal voor het Filmhuis hebben onze vrienden van Karsten & Kuiper een selectie van heerlijke gerechten samengesteld waarvan je in gezelschap - of alleen - kunt proeven! Verse, lekkere en verrassende smaken van kwaliteit voor een vriendelijke prijs, gezellig in ons filmcafé.