Anselm 2D Filmhuis Denhaag

Wim Wenders

Anselm - 2D

Anselm beschrijft het leven en het oeuvre van de Duitse schilder en beeldhouwer Anselm Kiefer (1945), een van de grootste naoorlogse kunstenaars. Regisseur Wim Wenders neemt ons mee op een boeiende reis in de wereld van de kunstenaar.

Deze unieke filmervaring duikt diep in het werk van een kunstenaar en onthult zijn levenspad, inspiratie en creatieve proces. Het verkent zijn fascinatie voor mythe en geschiedenis. Verleden en heden worden met elkaar verweven om de grens tussen film en schilderij te vervagen, waardoor het publiek volledig wordt ondergedompeld in de opmerkelijke wereld van een van de grootste hedendaagse kunstenaars, Anselm Kiefer. Wim Wenders maakte dit unieke portret in twee jaar tijd.

'Fraaie, impressionistische documentaire' - ★★★★ VPRO Cinema
'3D is zelden zo bevredigend' - ★★★★ de Volkskrant
'Fascinerende 3D-collage die Kiefers werk tastbaar maakt' - ★★★★ NRC

Regisseur Wim Wenders
Cast Anselm Kiefer
Land Duitsland
Taal
Ondertiteling
Speelduur 93 min
Kijkwijzer
Alle leeftijden

Beschikbaar in 2D en 3D

Anselm is zowel in 2D als 3D beschikbaar. Dit is de 2D versie. Benieuwd naar net dat beetje extra? Klik hieronder voor tickets voor de 3D vertoning.

Voor je bezoek

Openingstijden

Van maandag t/m zondag is de kassa van 10.00 tot 22.00 uur open. Ons café is open van 10.00 tot 00.00 uur. Kom dus heerlijk ontbijten, een kop koffie drinken, lunchen of vegetarisch dineren. We kijken ernaar uit!

Kassa

Info over tickets, prijzen en kadobonnen vind je op de bezoekerspagina. Vragen? De kassa is telefonisch (070-3656030) bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 10:30 en 12:30 uur. Je kunt ook een mailtje sturen naar tickets@filmhuisdenhaag.nl.

Kom eten

Speciaal voor het Filmhuis hebben onze vrienden van Karsten & Kuiper een selectie van heerlijke gerechten samengesteld waarvan je in gezelschap - of alleen - kunt proeven! Verse, lekkere en verrassende smaken van kwaliteit voor een vriendelijke prijs, gezellig in ons filmcafé.