Another Man's Poison - Bette Davis • Filmhuis Denhaag Filmhuis Denhaag

Irving Rapper

Another Man's Poison - Bette Davis

Janet Frobisher is een schrijfster die teruggetrokken leeft in een oud landhuis. Haar man is een misdadiger en zit opgesloten, maar hij ontsnapt en vlucht met een medegevangene om wraak te nemen op Janet...

Bette Davis speelt mysterieschrijfster Janet Frobisher, een koude en achterbakse vrouw die nergens voor terugdeinst om te krijgen wat ze wil -- en wat ze op dit moment wil is de verloofde van haar secretaresse Larry (Anthony Steel).

Maar Janets plan loopt vast wanneer haar vervreemde echtgenoot onaangekondigd opduikt na een poging om een bank te beroven. De partner van haar man, George, maakt het Janet nog moeilijker als hij haar later op de dag een bezoekje brengt. Van één van hen afkomen bleek makkelijk. Van de ander? Dat gaat nog niet zo makkelijk...

Fasten your seatbelts... it's Bette Davis

Fasten your seatbelts en laat je meevoeren door de dynamiek van Bette Davis tijdens deze speciale maand bij Filmhuis Den Haag. Een viering van een actrice die niet bang was om buiten de gebaande paden te treden, grenzen te verleggen en deuren te openen voor een nieuwe generatie vrouwelijk filmtalent. Te zien van 30 mei t/m 30 juni.

Bekijk hier de hele programmering.

Regisseur Irving Rapper
Cast Bette Davis, Gary Merrill, Emlyn Williams
Land Verenigd Koninkrijk
Taal Engels
Ondertiteling Geen
Speelduur 90 min
01
02
03

Voor je bezoek

Openingstijden

Van maandag t/m zondag is de kassa van 10.00 tot 22.00 uur open. Ons café is open van 10.00 tot 00.00 uur. Kom dus heerlijk ontbijten, een kop koffie drinken, lunchen of vegetarisch dineren. We kijken ernaar uit!

Kassa

Info over tickets, prijzen en kadobonnen vind je op de bezoekerspagina. Vragen? De kassa is telefonisch (070-3656030) bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 10:30 en 12:30 uur. Je kunt ook een mailtje sturen naar tickets@filmhuisdenhaag.nl.

Kom eten

Speciaal voor het Filmhuis hebben onze vrienden van Karsten & Kuiper een selectie van heerlijke gerechten samengesteld waarvan je in gezelschap - of alleen - kunt proeven! Verse, lekkere en verrassende smaken van kwaliteit voor een vriendelijke prijs, gezellig in ons filmcafé.