Justine Triet

Anatomy of a Fall

Speciaal voor alle filmliefhebbers van Cineville organiseren we het Cineville Speciaaltje. Schuif op maandag 25 september naar het puntje van je stoel tijdens de voorpremière van Anatomy of a Fall.

Het eerste Cineville Speciaaltje van dit jaar bij Filmhuis Den Haag! Speciaal met een voorprogramma, een filmquizje met een mooi prijzenpakket en een drankje van het huis. Als Cineviller mag je gratis een +1 meenemen.

Over de film: Sandra, Samuel en hun slechtziende zoon Daniel wonen sinds een jaar in een afgelegen chalet in de Franse Alpen. Wanneer Samuel onder verdachte omstandigheden dood wordt aangetroffen, wordt Sandra aangeklaagd. Want was zijn val een noodlottig ongeluk, zelfmoord of is hij door zijn echtgenote geduwd? In de rechtszaak die volgt wordt hun relatie tot op de pijnlijkste details ontleedt. Heeft de thrillerschrijver haar man van het balkon geduwd, of sprong hij er zelf vanaf?

Voorprogramma

Voorafgaand aan de film zal onze hoofdprogrammeur Leendert de Jong een inleiding geven.

Regisseur Justine Triet
Cast Sandra Hüller, Swann Arlaud, Antoine Reinartz
Land Frankrijk
Taal Frans, Duits, Engels
Ondertiteling Nederlands
Speelduur 152 min
Kijkwijzer
01
02
03
04

Voor je bezoek

Openingstijden

Van maandag t/m zondag is de kassa van 10.00 tot 22.00 uur open. Ons café is open van 10.00 tot 00.00 uur. Kom dus heerlijk ontbijten, een kop koffie drinken, lunchen of vegetarisch dineren. We kijken ernaar uit!

Kassa

Info over tickets, prijzen en kadobonnen vind je op de bezoekerspagina. Vragen? De kassa is telefonisch (070-3656030) bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 10:30 en 12:30 uur. Je kunt ook een mailtje sturen naar tickets@filmhuisdenhaag.nl.

Kom eten

Speciaal voor het Filmhuis hebben onze vrienden van Karsten & Kuiper een selectie van heerlijke gerechten samengesteld waarvan je in gezelschap - of alleen - kunt proeven! Verse, lekkere en verrassende smaken van kwaliteit voor een vriendelijke prijs, gezellig in ons filmcafé.