Hong Sung-Eun

Aloners

Op 21 & 22 mei is het zover! CinemAsia Film Festival opent de deuren naar Azië in een speciaal On Tour programma bij Filmhuis Den Haag.

Jina is de topmedewerker bij een callcenter van een creditcardmaatschappij. Het liefst is ze alleen en vermijdt ze hechte relaties, zowel thuis als op haar werk. Haar eenzame levensstijl wordt bruut verstoord wanneer haar buurman, die regelmatig contact met haar probeert te leggen, in zijn appartement komt te overlijden. Vanaf dat moment beginnen Jina’s muren langzaam maar zeker af te brokkelen en wordt ze gedwongen om relaties aan te gaan die ze eerder liever negeerde zoals de aanhoudende telefoontjes van haar vader over haar moeders nalatenschap, een stagiaire die ze moet opleiden en een nieuwe buurman. In Hong Sung-eun’s subtiele debuut maakt eenzaamheid geleidelijk plaats voor datgeen dat ons als mensen aan elkaar verbindt.

Regisseur Hong Sung-Eun
Land S Korea
Taal Korean
Ondertiteling English
Speelduur 90 min
01
02

CinemAsia Film Festival On Tour

Op 21 & 22 mei is het zover! CinemAsia Film Festival opent de deuren naar Azië in een speciaal On Tour programma bij Filmhuis Den Haag.

Voor je bezoek

Openingstijden

Op maandag zijn we voorlopig nog gesloten. Dinsdag zijn we open van 13.00 - 22.00, woensdag t/m zaterdag van 13.00 - 23.30 en op zondag van 13.00 - 20.00

Kassa

We zijn telefonisch weer een aantal dagen per week bereikbaar! Je vindt het belschema en info over tickets, prijzen en kadobonnen op de bezoekerspagina. Je kunt ook een mailtje sturen met je vraag naar kassa@filmhuisdenhaag.nl.

Veilig naar de film

Hoera, we mogen weer naar de film in een gevulde zaal! Bekijk de huidige huisregels en bereid je voor op je bezoek.