Sergio Leone

A Fistful of Dollars

De eerste echte spaghetti western die direct na de release een cult-hit werd. Deze film was de doorbraak voor de Italiaanse regisseur Sergio Leone en acteur Clint Eastwood, die de rol van stugge revolverheld perfect neerzet.

De dorpelingen van het stoffige Mexicaanse grensstadje San Miguel zuchten onder de terreur van twee rivaliserende bandietenbendes. Zij handelen in wapens en drank. Een naamloze vreemdeling (Clint Eastwood) weet de strijdende partijen slim tegen elkaar uit te spelen voordat hij zelf in actie komt.

English

A wandering gunfighter (Clint Eastwood) plays two rival families against each other in a town torn apart by greed, pride, and revenge.

Regisseur Sergio Leone
Land Italië, Spanje, West-Duitsland
Taal Engels
Ondertiteling
Speelduur 99 min
Kijkwijzer
01
02
03
04
05
06

The Sound of Morricone

Deze vertoning van A Fistful of Dollars is onderdeel van The Sound of Morricone binnen onze tentoonstelling. Lees en luister meer over de beroemde componist via de link.

Meer Morricone klassiekers

Voor je bezoek

Openingstijden

Op maandag zijn we voorlopig nog gesloten. Dinsdag zijn we open van 13.00 - 22.00, woensdag t/m zaterdag van 13.00 - 23.30 en op zondag van 13.00 - 20.00

Kassa

We zijn telefonisch weer een aantal dagen per week bereikbaar! Je vindt het belschema en info over tickets, prijzen en kadobonnen op de bezoekerspagina. Je kunt ook een mailtje sturen met je vraag naar kassa@filmhuisdenhaag.nl.

Veilig naar de film

Hoera, we mogen weer naar de film in een gevulde zaal! Bekijk de huidige huisregels en bereid je voor op je bezoek.