Black Achievement Month Filmhuis Denhaag

Black Achievement Month

In het kader van Black Achievement Month vertonen wij verschillende films waarbij Nederlanders met Afrikaanse roots in de spotlight worden gezet.

Zo gaat vanaf 5 oktober The President's Daughter & the Richest Freeborn Lady in première en is er op 11 oktober een speciale vertoning van de producties Alledaagse Waardigheid en Wij zijn Curaçao, waarbij de regisseurs ook aanwezig zullen zijn. 

Na afloop van beide vertoningen op 11 oktober zal er een nagesprek plaatsvinden tussen de regisseurs en moderator Mauricio de Vries.

Bekijk films

01
02
03
04
05

Voor je bezoek

Openingstijden

Van maandag t/m zondag is de kassa van 10.00 tot 22.00 uur open. Ons café is open van 10.00 tot 00.00 uur. Kom dus heerlijk ontbijten, een kop koffie drinken, lunchen of vegetarisch dineren. We kijken ernaar uit!

Kassa

Info over tickets, prijzen en kadobonnen vind je op de bezoekerspagina. Vragen? De kassa is telefonisch (070-3656030) bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 10:30 en 12:30 uur. Je kunt ook een mailtje sturen naar tickets@filmhuisdenhaag.nl.

Kom eten

Speciaal voor het Filmhuis hebben onze vrienden van Karsten & Kuiper een selectie van heerlijke gerechten samengesteld waarvan je in gezelschap - of alleen - kunt proeven! Verse, lekkere en verrassende smaken van kwaliteit voor een vriendelijke prijs, gezellig in ons filmcafé.